Ford

Bilnyckel till Ford? Nybilnyckel.se löser det mesta gällande bilnycklar.

Vi tillhandahåller tjänster för såväl gamla stålnycklar, som moderna smarta nycklar. Vi kan bistå med extranycklar, reparation och programmering av nycklar till Ford oavsett modell. Dessutom kan vi hjälpa dig som råkat låsa in nyckeln eller drabbats av startspärrsfel. Befinner du dig dessutom i Lund kör vi ut och hjälper dig på plats.

Nybilnyckel.se erbjuder:

  • Reparation av Ford-nycklar
  • Tillverkning av Ford-nycklar
  • Programmering av Ford-nycklar
  • Utkörning och assistans på plats (I Lund)

Trasig elektronisk bilnyckel?

Vi kan laga alla sorters Ford-nycklar och har möjlighet att laga såväl väl hölje som elektronik. Med hjälp av ditt registreringsnummer kan vi ta fram rätt chipp och programmera bilnyckeln så att det passar just din Ford. Vi utför kopiering av de flesta elektroniska bilnycklar med startspärr.

Ny bilnyckel eller reservnyckel?

Tappat nyckeln till din Ford? Vanligtvis har vi alla delar i lager och kan tillverka och programmera en ny nyckel samma dag. När den är färdig kan du hämta den från butiken, eller be om att få den hemskickad med posten.

Ett prisvärt alternativ

Att låta oss laga eller tillverka en ny bilnyckel till din Ford är prismässigt mer fördelaktigt än att gå till en bilfirma. Dessutom är vi snabbare.

Bilhandlare har oftast inte nyckelverkstad i butiken och därför måste nycklar skickas iväg för reparation, vilket är kostsamt och kan ibland ta flera veckor.

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti på nya Ford-nycklar och 6 månader på reparationer.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller ring 046-30 49 27

    Vänligen fyll i följande uppgifter:

    Vänligen fyll i följande uppgifter:

    Vänligen fyll i följande uppgifter: